Φωτιά Χαλκιδική / Φωτιά Χαλκιδική : Πύρινο μέτωπο τριών χλμ. - Εκκενώνεται ο ... - Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά.

Φωτιά Χαλκιδική / Φωτιά Χαλκιδική : Πύρινο μέτωπο τριών χλμ. - Εκκενώνεται ο ... - Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά.. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στη χαλκιδική. Σε αυτό οφείλουν οι γκέισες τη σφριγηλή επιδερμδίδα τους 12.08.21 , 11:43 σκύλος.

Φωτιά στη χαλκιδική (πηγή thestival.gr) ανάγνωση: Η τεράστια και πολύ γρήγορη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Νέα φωτιά στη χαλκιδική και συγκεκριμένα στην περιοχή καρβουνάς. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή νικήτη του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική.

Φωτιά στην Χαλκιδική: Συνεχίζουν να καίνε οι φωτιές σε ...
Φωτιά στην Χαλκιδική: Συνεχίζουν να καίνε οι φωτιές σε ... from www.diferpress.gr
Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα… Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα και στην τορώνη της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής.στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Η τεράστια και πολύ γρήγορη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Ο δήμαρχος κάνει λόγο για ορεινή και δύσβατη περιοχή.

Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική.

Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση. Φωτιά σε εξέλιξη στο 1ο και στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο + video) 11/08/2021 22:03 τωρα: Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα και στην τορώνη της χαλκιδικής. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής. Μιλώντας στη voria.gr ο δήμαρχος σιθωνίας, κυπαρίσσης ντέμπλας, ανέφερε πως η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, ενώ έχει γίνει έκκληση να σπεύσουν εναέρια μέσα. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή νικήτη του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ. Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική.

Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή νικήτη του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική.

Κίνδυνος για φωτιά αύριο στη Χαλκιδική, νότια Ελλάδα και ...
Κίνδυνος για φωτιά αύριο στη Χαλκιδική, νότια Ελλάδα και ... from reportplus.gr
Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές στον μαρμαρά και στην βουρβουρού. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής και σύμφωνα με την πυροσβεστική. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα… Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής, που καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον.

Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής , στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση, κοντά στη φούρκα, στην κασσάνδρα χαλκιδικής. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής, που καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον.

Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη της χαλκιδικής και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική.

Φωτιά στη Χαλκιδική : Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη - ΤΑ ΝΕΑ
Φωτιά στη Χαλκιδική : Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Μιλώντας στη voria.gr ο δήμαρχος σιθωνίας, κυπαρίσσης ντέμπλας, ανέφερε πως η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, ενώ έχει γίνει έκκληση να σπεύσουν εναέρια μέσα. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση, κοντά στη φούρκα, στην κασσάνδρα χαλκιδικής. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη της χαλκιδικής και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Φωτιά σε βουρβουρού και μαρμαρά. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη της χαλκιδικής και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. Φωτιά σε δασική έκταση στο βουνό κάρβουνας στη βουρβουρού χαλκιδικής, στη σιθωνία, ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της πέμπτης.